Tirsdags-tipset

Da er det tirsdag igjen og på tide med et nytt tips.

Dagens er kanskje først og fremst for dere med små barn i hus. Men har du småfolk på besøk, da er jo dette nyttig likevel.

Jeg synes dette med glass og kopp til småbarn ofte fører til rot og søl. Vanskelig å finne ideelle løsninger. Enten er det glass som knuser, kopper som velter lett eller kopper med mange deler.

Jeg kjøpte inn en masse glass med sviskesaft fra Nestle som vi bruker som glass til de minste ungene. De er helt perfekte. Passelig størrelse, knuser ikke om de går i gulvet (tregulv), har liten åpning slik at det blir mindre søl og så er de dekorative å se til 😉

Slik gjør jeg det: Når ungene har fått i seg selve sviskesaften så har jeg lagt flasken i vann, tatt av papirmerkelappen og så har jeg fjernet limrester med plasterfjerner. Voila, et perfekt barneglass!

IMG_2093

Kanskje noen av dere såg disse glassene våre på Kjære Mamma? Under middagen hvor ungene satt og blåste vannbobler med sugerør? Slipper søl når de gjør dette i disse glassene og da er det en ting mindre for meg å bli stresset av 🙂

IMG_2128

IMG_2130

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *