Tidenes dårligste nyttårsfotograf, det er meg.

Av en eller annen grunn har jeg i alle år tatt elendige bilder på nyttårsaften.

Men jeg er virkelig ikke i modus til å få det til heller. Nyttårsaften er som en gedigen fredagskveld for meg, hvor jeg bare siger sammen og er verdens mest utslitte. Det er slik det føles.

Så da orker jeg ikke samle flokken for bilder. Det er ikke bare, bare å få tatt bilder av alle samlet og nyttårs-kvelden er dette noe jeg ikke orker å styre med. De tre største er ikke spesielt glad i å bli fotografert heller for tiden, så da er motivasjonen om mulig enda lavere.

Når det gjelder å få bilder av fyrverkeri og slikt så er det noe jeg heller ikke prioriterer. Og av den grunn lykkes jeg virkelig aldri, hehehe. Tror jeg har hundrevis av uinteressante fyrverkeri-bilder som jeg har tatt siste 20 årene. Tror jeg må være verdens dårligste på å ta bilder nyttårsaften. Men, men….det kan jeg virkelig leve med 😉

Her er et lite bilderas fra i går, jeg prøvde ikke å ta bilder av fyrverkeri…det er ingen vits.

  1. img_0274
  2. img_0275
  3. img_0277
  4. img_0278
  5. img_0279
  6. img_0280
  7. img_0290
  8. img_0250

Ser dere hva jeg mener?? Dette var de beste bildene…. Lol!

Ellers har årest første dag vært preget av div ryddeprosjekt, en biltur og nå skal vi kose oss med hjemmelaget pizza 🙂

Ønsker dere en fin kveld. Snakkes i morgen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *