Den største gleden er å gjøre andre glad :)

For et par dager siden skulle jeg ta med den ene tenåringsjenta i huset til en velvære-salong. Vi hadde nemlig gitt henne gavekort på massasje/aromaterapi i bursdagsgave for en stund siden.

Men da dagen var kommet ville hun plutselig ikke likevel. Dette var bare en times tid før behandlingen skulle begynne.

Det var for sent å avbestille. Litt for ille å betale for noe slikt uten at timen ble benyttet. Hva skulle jeg gjøre? Skulle jeg ta den selv? Det hadde jeg virkelig hatt behov for, for å si det slik.

Men jeg hadde 7 og 8 åringen hjemme, skulle rekke å lage middag, hente i barnehagen om 1,5 time og fotballtrening om 2 timer. Her måtte jeg tenke fort.

Dette ble løsningen:

Sunniva og Kristiane på 8 og 7 år fikk dele timen og fikk seg en skikkelig nytelse! Dette er første gang de har fått oppleve noe slikt, men i følge dem, må det ikke bli den siste!

IMG_8901

IMG_8900

Vi fikk veldig dårlig tid etterpå med å rekke henting i barnehage, lekser, fotballtrening osv. Og middag, det ble kvelds denne dagen 😉

Men to svært fornøyde frøkner som var veldig takknemlig. «Hvorfor lar du oss få dette når vi lager så mye styr hjemme»? «Burde ikke du heller fått timen mamma?» Vel, jeg er jo glad i dere og vil dere skal ha det godt, uansett rot og drama. Dere lærer etterhvert, som storesøstrene deres, hehe 😉

2 kommentarer til «Den største gleden er å gjøre andre glad :)»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *