Og så har vi gjort noe vi ikke har gjort før…

Forrige uke reiste jeg og Jan Henrik på en liten utenlandsreise, bare vi to. Det er første gang siden vi ble foreldre, altså nesten 18 år siden.

Ikke at vi har reist så mye innenlands uten barn heller. Vi hadde en weekend i Oslo for 11 år siden og så var vi et døgn i Kristiansund i juni i forbindelse med at jeg ble 40 år. Så det var kanskje på tide.

Det er ikke at jeg ikke har hatt lyst til å reise. Men jeg får så himla dårlig samvittighet, samt at jeg er så redd for at vi kommer ut for noe og ungene blir foreldreløse. Jeg vet at det er skikkelig tullete å tenke slik. Men slik er jeg, delvis Jan Henrik også.

Et annet hinder er at vi har så mange som trenger et sted å overnatte. Jeg kan ikke forvente at noen orker å ha 7 på overnatting, ikke for to netter. Så da må de deles opp og jeg må få tak i opp til flere som kan passe for oss. Det er ikke bare bare. Kan være vanskelig nok å få pass til bare ett barn, så da kan dere tenke dere hvor vanskelig det er å få til så mange.

Heldigvis stilte noen snille onkler, tanter og mine foreldre opp denne gangen. Så tiden var inne.

Når jeg kjente hvor godt det gjorde og ungene var trygt plassert overalt, så var det verdt det. Virkelig.

Sent onsdag kveld forrige uke tok vi fly til Gdansk. Selve flyreisen tok bare 1,5 time. Jeg kjente at skuldrene begynte å senke seg allerede på flyet. Det var godt.

IMG_9325

Vi kom frem til hotellet rundt midnatt. Etter at vi hadde sjekket inn gikk vi til nærmeste Mc Donalds og kjøpte oss en matbit. Vi var fryktelig sultne og siden det var så sent var det ikke tid til å være kritisk. Men må si at maten vi fikk på Mc Donalds var mye, mye bedre enn her i landet. Så det ble rett og slett en kjempegod matopplevelse.

Vi gikk tilbake til hotellet for å legge oss. Og det hotellet altså, det var verdt reisen alene. For et flott hotell! Det lå på sentralstasjonen og var et gammelt bygg med øl-bryggeri. Bygget var totalrenovert samtidig som de hadde bevart mye av den opprinnelige stilen.

IMG_9335

IMG_9346

IMG_9342

IMG_9365

Neste dag, Jan Henrik sin bursdag forresten, gikk vi ned og fikk oss en god frokost før vi ruslet litt rundt i Gdansk. Var innom et lite bakeri og kjøpte og «Bubble-vaffle». Nam, nam!

IMG_9354

IMG_9358
En som koser seg veldig 🙂

Været var ikke alle tiders, så etter en stund tok vi taxi til et gedigent kjøpesenter. Der ble vi noen timer før vi dro tilbake til hotellet.

Etter å ha hvilt beina litt, gikk vi en tur for å finne et spisested. Valget falt på en restaurant som vi var på siste kvelden i sommerferien, når vi var der med barna. Det var så rart å være der igjen uten barn, men mye enklere å bestille og nyte maten hehe 😉

Resten av kvelden tilbrakte vi stort sett på hotellrommet. La oss i senga og så på NRK program. Herlig og avslappende det! Null forstyrrelser.

Etter en god natts søvn, var det bare å spise frokost og pakke før vi vendte hjemover. Uthvilte, nyforelsket og med nye krefter til hverdagen.

Og hverdag, det var det med én gang vi kom hjem. Heldigvis, for hverdager er faktisk de beste.

Nå sitter jeg på sykehuset kl 7 om morgenen og venter på å bli hentet ned til en operasjon. Gruer meg noe helt forferdelig og har ikke sovet spesielt mye i natt.

IMG_8634

Blir vel hentet snart, så ha en nydelig dag kjære leser <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *