Rastløshet og sløvhet i skjønn forening.

Lørdagene kan ofte være litt så som så. Alle er slitne etter en skole-/arbeidsuke fylt med diverse aktiviteter på toppen. Dermed er lørdagene litt sånn, la meg være i fred og la meg ligge i senga eller sitte på sofaen. Ingen vil finne på noe av de største barna, ei heller Jan Henrik.

IMG_1941

De minste derimot, de er litt mer rastløse og vil på besøk. Jeg er vel et sted midt i mellom. Jeg vil helst ut av huset for å unngå at de minste ungene snur alt på hodet 😉

Men vi prøver å møte alle behov og i dag tror jeg de fleste er fornøyde. Jeg fikk biltur sammen med min kjære og de to minste som sov på bilturen. Jeg har fått thai-mat og en tur på Sparkjøp, midt i blinken for meg.

De minste har fått seg lørdagsgodteri, vært ute og syklet, noen har vært på besøk, noen har hatt besøk óg de har snudd huset på hodet 😉

IMG_1942

IMG_1943

De eldste har sløvet på sofaen og  hjulpet meg med husarbeid. Sofie har vært på fjelltur med kjæresten og Johanne er i stallen.

IMG_1947

IMG_1948

Jan Henrik har hatt kvalitetstid med minstemann og fått slappet av på sofaen. Alt i alt tror jeg alle har hatt en fin lørdag.

Nå er tiden straks inne for å lage biffsnadder og samle gjengen for familiekos. Mest sannsynlig blir middagen mislykket og ungene lager kaos, men så lenge vi har hverandre så kan jeg leve med det 🙂

God lørdag!

IMG_1946

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *