Om meg

Charlotte Avseth med Josefine

Heisann!
Jeg er Charlotte Avseth, 39 år og mamma til 7 barn. Jeg er gift med Jan Henrik Avseth (46) som jeg møtte når jeg var kun 14 år. På grunn av aldersforskjellen var dette forbudt kjærlighet,  noe som gjorde livet utrolig vanskelig noen år. Men det ble altså oss to og vil holder sammen 25 år etter. Sterk kjærlighet i motgang og medgang, i gode og onde dager… Vi har sammen denne flokken på 7 herlige unger og bloggen kommer først og fremst til å handle om hvordan livet med mange barn er og betraktninger rundt forskjellige problemstillinger.

I tillegg til mammarollen er jeg fotballtrener, vi  har en islandshest, en katt, jeg elsker å bake og jeg er veldig interessert i barneklær. Jeg er også interessert i interiør men det blir ikke så mye tid til å dyrke akkurat den interessen. Dette blir altså ikke noe interiørblogg, er du ute etter det må du bare søke videre etter en annen blogg 😉 Jeg er ny i bloggverden men føler tiden er inne for å ta steget fra Facebook-statuser til blogging.

Jeg har fått veldig mange forespørsler om å starte blogg men har vegret meg for det noen år av ulike grunner, blant annet om jeg klarer å lage en interessant blogg samtidig som jeg skal verne om privatlivet til ungene til en viss grad. Og så er det dette med at tiden skal strekke til. Det er jo utfordrende nok fra før. Men nå hopper jeg ut i det og prøver meg frem!

Håper du finner glede, støtte og inspirasjon i bloggen min!

Les mitt nyeste innlegg her

Charlotte Avseth

Følg meg gjerne på Facebook for oppdateringer: charlotteavseth.no

Mail: charlotte@avseth.no