Nytt år, ny giv.

Det er noe rart med det, når et nytt år har startet så får jeg ny giv. Som om mange ark har blitt blanke over natten. Det er jo veldig ulogisk men slik er det og jeg takker og bukker. Jeg trenger ny giv, nye krefter, nytt håp.

Jeg er motivert.

img_0298

Dessverre er jeg litt småsyk så det ødelegger litt men jeg skal prøve å få gjort mest mulig nyttig utav nyttårs-given før den går over.

Straks begynner vi på igjen med fotballtreninger også. Og alle andre aktiviteter som barna er med på. Samt lekser, matpakker og tidsklemme. Da er det godt å være motivert. Jeg er klar for å møte de fleste oppgaver, bortsett fra å komme oss opp om morgenen og ut av dørene i tide. Denne delen av døgnet liker jeg ikke. Det er vel de ferreste som gjør 😉

Håper motivasjonen og given varer en stund for jeg vet at det går ikke så lang tid før jeg blir sliten. Spesielt når det kommer til oppfølging av lekser, legging av fire små mens mannen jobber og å ha kontroll på alle klesvask når tiden ikke strekker til. Dette er små bekymringer i den store sammenheng men det er min hverdag. Jeg er vant til å ha mye å gjøre men heller det enn å ikke ha noe viktig på planen. Føler meg stort sett veldig sliten men ekstremt heldig.

De minste har alltid mange prosjekt på gang:

img_0352

img_0325

De største er stort sett flinke å hjelpe til om enn litt tunge å be 😉

img_0328

Og så har vi vært heldige å få snø i 2017, til glede for både store og små:

img_0354

img_0355

img_0304

Som vanlig ukeshandler jeg og slik ser det ut etter å ha handlet for oss 9 på Coop Obs. Handler som oftes hos de lokale butikkene men av og til har Obs noen fantastiske tilbud som er gull verdt for oss som er mange.

img_0340

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *