Et mareritt av værste slag

Jeg våknet av tidenes verste mareritt i dag tidlig. Jeg har hatt mange grusomme mareritt i livet men det har aldri gått innpå meg mer enn dette.

Det jeg drømte var at minstemann Kristian døde brått. Jeg var ute å reiste sammen med Jan Henrik, noe vi aldri gjør nettopp fordi jeg er så redd for at det skal skje oss eller ungene noe mens vi er fra hverandre. Akkurat her er jeg faktisk litt hysterisk. Jeg er avslappet til det meste men dette er min hysteri-greie.

Uansett, jeg drømte at vi var på reise og at jeg fikk beskjed om at Kristian var død. Vi reiste umiddelbart hjem men med noen hindringer på veien.

Når vi endelige kom hjem gikk det opp for meg at han virkelig var død og det er helt seriøst det vondeste jeg har opplevd. Jeg gråter til og med nå mens jeg skriver om det.

Jeg våknet av at jeg gråt og jeg gråt nok i minst en halvtime etter jeg hadde våknet fra marerittet. Klarte å ta meg sammen litt men så raknet igjen.

Jeg går rundt med en sorg i kroppen etter en drøm. Håper jeg snart får den ut av systemet. Var så vidt jeg turde å levere han fra meg på barnehagen. Jeg ble jo helt paranoid av denne drømmen.

Jeg har drømt lignende før om noen av de andre barna og det har også gått sterkt innpå meg. Men denne gangen var det ekstra virkelig og en ekstra bunnløs sorg. Får bare håpe jeg ikke er sanndrømt i dette tilfellet for det har jeg vært med en del annet.

Skal love dere at jeg var glad når jeg våknet og såg lille sønnen min ved siden av meg. Selv om det fortsatt satt sterkt i og tårene trillet.

IMG_1999

Jeg setter alltid pris på ungene mine og tar det ikke for gitt at vi har de. Men en slik drøm gjør at jeg om mulig  setter enda mer pris på flokken min ❤️

IMG_2004

2 kommentarer til «Et mareritt av værste slag»

  1. Sånn drøm hadde jeg når største fikk innkalling til å ta mandlene og polypper 🙁 Ddt endte med at han fikk ta polypper men ikke mandlene, for jeg var overbevist om at det kom til å skje komplikasjoner. Og jeg for noia av å tenke på det i dag 🙁

    Det er så vondt, godt du våknet med godgutten sammen med deg ❤

    1. Huff, forstår godt at du følte det slik❤️Jeg er livredd for at Kristian må ta mandlene. Han har ofte ørebetennelser og går konstant med hovne kjertler og forstørrede mandler. Håper så inderlig at han vokser det av seg snart slik at vi slipper operasjon. Spesielt etter denne drømmen… Ps: han fikk fjernet polyppene for et år siden pga pustestopp når han sover. Den operasjonen gikk kjempefint men han begynner nå å få igjen mer av de samme plagene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *