Mann og kone, kjærester, bestevenner. I dag har vi bryllupsdag.

I dag har jeg og min kjære Jan Henrik bryllupsdag. Dagen der vi lovet hverandre å holde sammen og støtte hverandre i gode og onde dager.

Dagen vi viste verden hvor høyt vi elsker hverandre, og feiret det med mennesker som betyr mye for oss.

Bryllupsdagen er en dag jeg ser på som dagen hvor vi blir minnet på hva vi har lovet hverandre. Dagen der jeg tenker ekstra over hvor mye vi faktisk elsker hverandre. Jeg tenker på dette i det daglige også. Men på bryllupsdagen, er det litt ekstra tid for ettertanke.

Jeg er glad vi har denne dagen. Vi opplever mange både gode og onde dager. Mye medgang og til de grader også motgang. Dette er utfordrende for kjærligheten.

Forholdet vårt og kjærligheten blir satt på mange prøver. Der er dager hvor det så vidt holder. Der er perioder hvor kjærligheten og forelskelsen blir svakere. På grunn av motgang, på grunn av prøvelser, på grunn av at vi er slitne….

Heldigvis er kjærligheten vår såpass sterk at den er mye større enn tvilen. Den er mye sterkere enn den er svak. Vi elsker hverandre og vi har hverandre. Vi er to.

Vi må ta vare på det vi har sammen. Pleie det. For det er ingen selvfølge at vi holder sammen. Det handler mye om å se den andre og ikke bare hva jeg vil, hva jeg trenger, hva er mitt mål…

Et forhold er ganske sammenlignbart med været. Noen ganger stormer det, noen ganger er det strålende sol, noen ganger er det en laber bris, noen ganger er det iskaldt før det smelter og solen skinner igjen.

Og som været som forandrer seg men består, slik er også vårt forhold og vår kjærlighet. Vi består, vi står sammen, vi er mann og kone.

Jeg nyter periodene med sol og skyfri himmel, forelskelsen blomstrer og gjør seg sterkere til neste gang det stormer eller er kaldt. Ofte er det også vindstille. Slik er livet, slik er kjærlighet, slik er forholdet.

Vi har så vanvittig mye sammen, alt vi har fått til, alle små personene av meg og deg. Det er magisk! Oss to for alltid Jan Henrik ❤️

IMG_8207

IMG_8206

IMG_8208

2 kommentarer til «Mann og kone, kjærester, bestevenner. I dag har vi bryllupsdag.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *