Lunsj, næring, tid osv.

Med et såpass hektisk liv jeg lever er det viktig å få i seg nok og riktig næring. Dessverre er ikke det alltid tilfellet her. Alt for ofte blir det til at jeg sluker ett eller annet usunt mens jeg holder fotballer og bilnøkler i den ene hånda, unger og klesvask i den andre hånda.

Men jeg er veldig bevisst på det og prøver så ofte som mulig å spise riktig. Som dagens lunsj på jobb. Solsikkebrød, Lob Nobs (fisk), salat, paprika og sitron (skviset over).  Lettvint, sunt og  veldig godt!

IMG_0726

Jeg har som mål å bli mye flinkere til å passe på å få i meg riktig mat. Det er ikke det vanskligste. Største problemet er å få tid til å spise når jeg bør. Man skal jo helst spise omtrent hver tredje eller fjerde time. Akkurat dette har vært et stort problem for meg å få til.

Om morgenene er hovedfokus å få ungene klar til skole og barnehage. Og å få i de frokost, samt få laget gode matpakker. Tiden går fort og når alt dette er ferdig har klokken blitt så mye at det er på tide og dra. Da må jeg vente med å spise til etter levering av unger. Dette blir ofte såpass sent at det passer dårlig inn med resten av fellesmåltidene og aktiviteter utover dagen.

Ikke bra i det hele tatt, å spise frokost rundt den tiden andre spiser lunsj. Men jeg skal klare å finne en bedre rutine om morgenen slik at jeg rekker å spise selv også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *