Litt usikker…

på hva jeg skal blogge om i dag egentlig. Jeg har gått noen runder med meg selv det siste døgnet og må si jeg har blitt litt i tvil på om blogging er noe for meg. Jeg var jo i utgangspunktet usikker men hadde så lyst til å få det til.

Men hva skal jeg skrive om for at både jeg og dere lesere skal bli fornøyd? Det som var mitt utgangspunkt med bloggen var å dokumentere hverdagen min med en stor barneflokk, samt å ta opp viktige tema rundt barneopdragelse/foreldrerollen. Men er redd jeg ikke klarer å skrive interessant nok i lengden. Det kan fort bli kjedelig for dere det at jeg ramser opp hvor mye husarbeid jeg har gjort og hvor mange ganger jeg måtte kjøre og hvor mye det var som skulle rekkes på én gang osv. Eller?

Jeg har ikke lyst til å gi opp etter bare en uke. Så for å gi meg selv litt tid til å finne ut hvor jeg vil med denne www.charlotteavseth.no bloggen vil jeg fremover legge ut en del små innlegg av ulike ting som skjer i løpet av en dag, små og store gleder og/utfordringer med mange barn. Og så blir det nok ett og annet filosofisk innlegg for å tilfredsstille mitt behov for å sortere tankene mine.

Det er fullstendig valgfritt om du vil lese min blogg og følge med på min familie. Dere som synes dette blir kjedelige saker og som vil ha tyngre stoff har mulighet til å finne det i hundrevis av andre blogger. Jeg trenger litt tid til å finne min blogger-form. Så får jeg bare håpe at det blir interessant å følge meg, enten nå eller etterhvert. Og du, jeg blir veldig glad for kommentarer underveis. Ikke tro at en kommentar fra deg er uvesentlig.

Litt om oss fra dagen i dag:

I dag kan jeg vise dere hvordan det ser ut når jeg lufter sengklærne til barneflokken. På rekke og rad henger det dyner og puter utover hele rekkverket, det til og med mangler en dyne eller to som må henges på andre siden av huset…

img_7570

Ellers har det jo vært nok en nydelig høstdag og disse to minste her vet å nyte det.

Nå er det lørdagskveld her i huset  og lasagne står på menyen. Jeg er litt sent ute og må få opp farten.

Ønsker alle en god kveld 🙂

6 kommentarer til «Litt usikker…»

  1. Jeg syns det er koselig å lese det du skriver. Alt trenger ikke være så veldig spennende og banebrytende. Av og til er det nok å se fine bilder og høre om helt hverdagslige ting. Håper du fortsetter å blogge. Lykke til.

  2. Fast følger her! Jeg oppdaget deg på Kjære Mamma, og likte godt dine synspunkter på forskjellige ting, falt for hjemmet ditt, klærne på barna dine – og selvfølgelig hele ditt herlige vesen og gode, store hjerte – så jeg tenkte; «hun der må jo ha en blogg!». Søkte opp navnet ditt, og jammen hadde du en fin blogg 😀
    Liker at du deler helt vanlige, hverdagslige ting, håper du fortsetter 🙂
    Ønsker deg en FIN mandag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *