Litt om Farsdag og andre feiringer

Ja i går var det Farsdag, eller var det egentlig Valentines dag? Det er jo jeg som styrer med alt. Kjøpte gave, stod opp med ungene, lagde sveler til frokost (mannens favoritt), fikk alle ungene til å si positive ting til han, ryddet etter frokosten og ellers passet på at han fikk en fin dag og «handa fekk kvile»  ….

Sveler (lapper) er mannen min sin favoritt.

Nei til neste år skal jeg ta meg sammen, og oppdra ungene til at det er først og fremst de som skal gjøre en ekstra innsats for sin far denne dagen.

Men en fin dag, det ble det. Ut på ettermiddagen dro vi på restaurant og spiste middag sammen med familien til Sofie sin kjæreste Axel. De er også en stor familie med 5 barn. Så vi var 16 personer tilsammen fordelt på 2 familier .

Et veldig langt bord måtte til når to store familier skulle møtes.

Skulle kanskje tro at det ble kaos, men det gikk overraskende bra. Vi fikk nyte maten og god tid til å skravle. Den andre familien har 4 store ungdommer/voksne og ei lita jente. Likevel ble det totalt 5 små barn, men det gikk veldig bra.

Heldigvis er vi snart ferdig med feiringer for i år. Vi har hatt totalt 8 bursdager, og nå er det kun minstemann Kristian som står igjen å feire.

I år har det virkelig blitt store forandringer av bursdagsfeiringene. Normalt har vi 7 barnebursdager og 7 familieselskap hjemme, totalt 14 store selskap (!) . Men i år har det vært helt uaktuelt pga helsen min.

For første gang har vi ikke feiret noen hjemme. De minste barna har hatt selskap på Barnas Lekeland, og jeg må bare si…det er jammen meg en enkel måte å feire på! Hvorfor har vi ikke gjort det før??! Men det er jo virkelig stas å ha det hjemme også.

Familieselskapene til alle 7 barna, har blitt byttet ut med at vi har vært på kafé/restaurant med bare oss 9. For meg har det selvfølgelig vært nødvendig og vi har for all del hatt det fint. Men alle har savnet det å ha stort familieselskap. Derfor håper jeg å få til det igjen neste år.