Solskinn og litt mer fotball.

God morgen!

Nok en vakker høstdag her på Sunnmøre…sola skinner og det er ikke en sky i sikte. Det blir en tur i fjøra i dag så vi får riktig nyte godværet 🙂

Senere i kveld kommer begge fotball-lagene som jeg trener hjem til oss. Vi skal ha avsluttningsfest for sesongen. Da blir det pizza, godis og forhåpentligvis noen artige innslag.

I går spilte J13 laget sin siste seriekamp og de klarte å få 2-2 mot et lag som har vunnet samtlige av sine kamper i år. Det er sterkt og jeg er bare så utrolig stolt! J13 laget mitt er et flott lag med god moral. I fjor tapte de alle kampene sine med unntak av én og i år har de vunnet nesten alle! De har stått på og jobbet for å bli bedre og det har gitt resultat. Jeg tror de har hatt det veldig kjekt også og fått en god mestringsopplevelse.

J14 har jeg skrevet om før at det er et helt nytt sammensatt lag som ikke hadde hatt mange treningene før vi ble kastet ut i kamper. Selv om vi tapte det meste så har det vært en kjempegod utvikling gjennom høsten og jeg har virkelig tro på at dette laget kommer til å vise seg mye bedre og sterkere til neste sesong.

Vi kommer til å trene gjennom hele vinteren for å holde formen oppe til kampene begynner igjen våren 2017.

img_7193

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *