Kvalitetstid

Som jeg har skrevet før så legger jeg stor vekt på dette med kvalitetstid til hver av ungene. Du kan lese mer om det her.

Det er ikke så mye som skal til, men hovedfokuset skal være på det barnet det gjelder. Barnets interesser er selvfølgelig en viktig del av opplegget.

Det er som oftes små seanser som er overkommelige i hverdagen, både med tanke på tid og ressurser. Men som er nok til at barnet føler seg ekstra betydningsfull. Alt fra en liten biltur, spille yatzy, lage en kake osv til å dra på kafé sammen.

Eller som her hvor jeg lærer Kristiane noe. Dette er slikt som skjer flere ganger i løpet av en dag, helt naturlig og uplanlagt. Men likevel blir det en form for kvalitetstid.

img_0363

I dag var det Josefine Cesilie sin tur til noe ekstra. Etter en kontroll hos øyelege dro vi på Dolly Dimples og spiste pizza. Josefine elsker pizza mer enn gjennomsnittet. Hun ser litt vill i blikket ut her men det er nok fordi hun er så ivrig på å spise 😉 Så søt likevel.

img_0361

Når vi sitter slik alene hun og jeg så er det kvalitetstid. Man skulle tro at vi foreldre kjenner barna våre ferdig etter babytiden. Men slik er det overhodet ikke. Man blir stadig mer kjent hver dag. Barna vokser fort og forandrer seg like fort. Selv om de har et grunnleggende JEG så blir de gradvis mer av seg selv med årene.

Jeg synes dette er så utrolig spennende og jeg føler meg ubeskrivelig takknemlig for at jeg har så mange å følge opp. Å få være vitne til utviklingen og ikke minst være en viktig brikke i denne utviklingen.

Jeg har kanskje en stor oppgave og verdens travleste jobb. Men jeg har virkelig verdens mest spennende jobb også.

#TAKKNEMLIG

2 kommentarer til «Kvalitetstid»

  1. For meg ser det ut som du er ei fantastisk mor
    Har alltid beundra kor roleg og harmonisk både du og barna er
    Tyder på at dei har fått ein god oppdragelse/oppvekst

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *