Kjære Mamma på TV2 Livsstil

charlotte avseth kjaere mamma_studio

Jeg og familien skal være med i en episode av Kjære Mamma på TV2 Livsstil. Vår episode er tirsdag 11. oktober kl 20. Det er også mulig å se det i reprise på TV2 Sumo.

Det har vært en spennende reise å være med på noe slikt. Det hele begynte med at ei jeg kjenner som også har mange barn hadde fått i oppdrag for Kjære Mamma/Teddy TV/TV2 å finne noen som kunne tenke seg å være med. Uten å tenke så mye over det så sa jeg at det kunne være aktuelt for oss. Men siden vi bor såpass langt unna tv-studio i Oslo så regnet jeg egentlig med at vi ikke var av interesse.

Men en dag ringte de fra produksjonsselskapet og sa at de var interessert i oss men at jeg måtte stille til et laaaangt intervju først og gå gjennom en audition. Dette ble gjort via telefon og video-opptak. Ukene gikk og jeg hørte ikke noe mer så jeg antok at dette synes de var uinteressant. Jeg glemte egentlig av det hele før de plutselig sendte melding om at de svært gjerne ville ha oss med og at de ville ringe for å avtale dag for opptak hjemme hos oss. Da kjente jeg at jeg ble skikkelig stressa!

Dette hadde jeg overhodet ikke regnet med og jeg fikk nesten panikk av tanken på hva jeg skulle gjennom. Og ikke minst fikk jeg aldeles prestasjonsangst iom det skulle komme et tv-team hit med fly og som skulle overnatte på hotell, bare for å filme oss! De har vanligvis en grense på 2 timers kjøring fra studio til der de skal filme for å holde budsjett. Men nå skulle dette satses veldig på, bare for å filme meg og mine?? Oi, oi, oi… Selvfølgelig veldig stolt og ydmyk, men tenk om de kom helt hit og så ble det en skikkelig dårlig episode… Jeg ble egentlig utrolig nervøs men prøvde å tenke at det her måtte gå bra. Og jeg koblet det etterhvert veldig ut.

Når de kom hit en gang i sommer så gikk det egentlig overraskende bra. Iallfall den delen av programmet der de filmet og vi bare holdt på med vårt. Derimot sekvensene med intervju av meg, det bekymrer meg og jeg er redd det ikke ble bra for jeg ble litt nervøs og det var mange personlige spørsmål på en gang som på ingen måte var innøvet. Det var egentlig mentalt slitsomt så etter en stund begynte jeg å slite med å svare.

Alt i alt følte jeg det gikk bra og at jeg stort sett fikk sagt det jeg ville. Jeg vil tro det blir jo alltids slik at man gjerne skulle sagt mer eller at man sier noe på en klønete måte. Men det får nesten dere som seere bedømme selv. Jeg håper mange kan ha glede av å se oss og at et av temaene som jeg legger vekt på vil kunne gi håp til andre.

Jeg vil benytte anledningen til å skryte av de som jobber i Teddy TV og TV2. Det er helt fantastiske mennesker som har tatt utrolig godt vare på meg gjennom denne prosessen. Utrolig trivelige og virkelig dyktige. Jeg er imponert og jeg savner de veldig.

Les mitt nyeste innlegg her