Julekalender i Avsethaug

Jeg lager ikke pakkekalender til 7 barn. Det hadde krevd for mye både med tanke på penger og tid. For ikke snakke om hvor mange nye ting vi hadde fått i hus! Det hadde blitt 168 nye ting det, så nei takk 😉

Det finnes mange flotte kalenderalternativ. Omvendt kalender, aktivitetskalender og noe så enkelt som en sjokoladekalender til en 10er.

Uansett, det med kalender synes jeg er en privatsak og folk må få velge det de selv vil, alt etter hva som passer.

For min del har jeg valgt å ha godterikalender. Barna har hver sin dag å åpne men alle får noe hver dag. Mange synes sikkert det er feil å gi goderi hver dag i 24 dager. Jeg tenker at det er snakk om noen få dager i løpet av året hvor de får en liten godteriting hver, det tåler de.

Det er dessuten en betydelig mer økonomisk løsning enn kalender med leker, sminke, aktiviteter osv.

Vi må ikke glemme hvor spennende denne nedtellingen frem mot jul er for barn. Uansett om man velger nelliker i appelsin eller pakkekalender så er spenningen over å telle ned til jul noe jeg unner barna mine å oppleve.

I år var det minstemann Kristian som fikk åpne første posen og dele ut til resten av flokken, til stor glede.

img_8870

❤️

2 kommentarer til «Julekalender i Avsethaug»

  1. Jeg er enig med deg jeg, litt godteri i desember er fullstendig lovlig 🙂 Jeg har pakkekalender til lillejenta mi, men hun er helt i ekstase de dagene hun får en sjokolade eller kjærlighet på pinne, så neste år skal hun få en av delene hver dag. Det er mer glede for dem å få det er min erfaring. Og i tillegg er det selve spenningen i nedtellingen til julaften som er moro, så da er det jo bare bortkastet å fylle kalenderen med masse dill og dall
    Ha en koselig førjulstid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *