Hvorfor har jeg så mange barn?

Jeg blir stadig spurt om hvorfor jeg har valgt å få såpass mange barn. Jeg forstår at folk undrer seg over det noe uvanlige valget.

mange barn charlotte trampoline

Det er flere grunner til at jeg vil ha mange barn og jeg synes det av og til kan være litt vanskelig å svare på om jeg får spørsmålet under en handletur på Rema 1000 eller under en fotballkamp.

For det er noen veldig personlige årsaker til valget og det er ikke lett å svare med en setning eller to. Det jeg kan si er at så lenge jeg kan huske har jeg vært barnekjær og ønsket mine egne barn.
Jeg lekte med dukker mye lenger enn det som er normalt og jeg brukte å drømme om at de var ekte babyer. Jeg har vært trillepike og barnevakt for veldig mange barn og ved siden av fotball var dette det absolutt beste ved livet. Barn er så nydelige i hjertet av natur, de dømmer ikke og de gir ubetinget kjærlighet.
Barn har mange gode spørsmål om alt mulig og får meg til å sette pris på alt det som er lett å se på som uviktig. Barn er fantastisk inspirerende og fascinerende.

Andre grunner til ønsket om mange barn er den gleden det er å være mange som hører sammen, og sammholdet og trygghet som bare søsken kan gi hverandre.

mange barn_1

Videre er det jo helt fantastisk det å lage et nytt liv som vokser i min mage og det å se et nytt liv komme til verden! Hvem er du og hvem blir du? Hvem ligner du på? Hvorfor ble akkurat du vårt barn? Dette er rett og slett så enormt stort å få oppleve og vi er bare så ubeskrivelig takknemlige og ydmyke som har fått opplevd dette hele 7 ganger…

img_7489

Jeg kan bare love dere at jeg vet å sette pris på dette for de 7 barna våre har ikke kommet lett til oss alle sammen. Vi har mange års fortvilet prøving med ufrivillig barnløshet bak oss. Til og med to prøverørsforsøk. Nesten alle svangerskapene har vært kompliserte og jeg har opplevd store traumer . Men jeg kan ikke si noe annet enn ja, det har vært verdt det!

Les mitt nyeste innlegg her