Godt nyttår til deg kjære leser.

2016 har vært en heftig år, på godt og vondt. Både jeg og Jan Henrik har vært ekstra slitne siste året. Vi har hatt ekstra mange krevende oppgaver og har følt at vi ikke strekker helt til på alle områder. Det i seg selv er slitsomt.

Vi har hatt mange store bekymringer, ting vi ikke helt rår over.

2016 har også vært et år med mange milepæler. Blant annet har Kristian begynt i barnehage, Kristiane har begynt på skole, Alida har begynt på ungdomsskole og Sofie har begynt på videregående.

Jeg har jobbet mer utenfor hjemmet i tillegg til å ha vært trener for to fotball-lag.

Det har også vært et år for store opplevelser, som det at jeg var på tv i programmet Kjære Mamma, det at jeg fikk en utmerkelse og ikke minst det at jeg har jeg begynt å blogge.

Jeg er takknemlig for at dere lesere tar dere tid til å titte innom. Det er givende for meg å dele smått og stort når jeg vet at dere er der og lytter.

Det er kun omtrent 2 måneder siden jeg opprettet bloggen og foreløpig har det stort sett vært en positiv opplevelse for meg. Men jeg vingler litt og har ikke funnet helt «blogg-formen» hverken når det kommer til stil, innhold eller hyppighet. Beklager dette.

Forhåpentligvis får jeg dette snart på plass og målet er at jeg skal blogge en gang for dag. Da blir det nok mest små innblikk med bilder og noen lengre innlegg innimellom hvor jeg snakker om ting jeg brenner for, mest relatert til familie og barn. Men også andre temaer.

Jeg tør ikke «love» hverken det ene eller andre. Tenker at foreløpig blir veien til mens jeg går. Jeg har ingen ambisjoner om å bli en av landets største blogger, det har jeg nok ikke hverken tid eller evner til. Men jeg har et mål om å få mange flere lesere, det er noe jeg inderlig ønsker. Det må bli opp til meg å ha en blogg som er verdt å lese men med hjelp fra dere ved deling på facebook er det mer sannsynlig at jeg når flere.

Jeg er som sagt fortsatt veldig fersk blogger og det tar tid til å finne formen. Jeg skal gjøre mitt beste for at det blir verdt å følge meg og mine i 2017.

Nå er det snart tid for nyttårsmiddag her i huset. Vår digre panne, perfekt for en familie med mange barn er full av fåreribbe.

img_0247

img_0246

Om ikke lenge er dette bordet og denne maten midtpunktet blant de som jeg er så heldig å ha rundt meg hver dag. De som krangler, de som bråker, de som trenger å bli stelt, de som må bli kjørt, de som skal mates, de som liker middagen min uansett, de som nyter det jeg baker, de som aldri rydder etter seg når jeg ikke er hjemme, de som passer på hverandre, de som finner ut ting sammen, de som gjør meg sliten, de som gjør meg frustrert, de som gjør meg sint, de som får meg til å le, de som får meg til å gråte, de som roter, de som sier de er glad i meg, de som kaller meg verdens beste mamma, de som sier jeg er den fineste både med og uten sminke, de som trenger trøst, de som gir trøst, de som kjenner meg, de som setter pris på meg, de som gjør livet verdt å leve, de som gjør alt mye mer meningsfullt – min familie.

Takk for i år og husk å ta vare på de som betyr mest for deg!

Stor nyttårsklem fra Charlotte❤️

3 kommentarer til «Godt nyttår til deg kjære leser.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *