For en flott start på dagen!

Etter noen slitsomme, vonde dager og netter kom det en fantastisk melding til meg i dag fra ei nydelig dame som driver en liten bedrift. Den heter noe så fint som «En hjelpende hånd». Hun hjelper primært eldre som trenger hjelp i det daglige eller som trenger noen å prate med.

For noen dager siden deltok jeg i en konkurranse på Facebook-siden hennes hvor premien var 2 timer gratis hjelp. Vanligvis nominerer jeg familie eller venner i de fleste konkurranser men denne gangen nominerte jeg rett og slett meg selv. Jeg ble ikke trukket ut.

Men i dag kom altså en stor overraskelse tikkende inn på Messenger fra Vibeke Synnes.

Hun ville gi meg 2 timer gratis hjelp fordi hun skjønte at det ikke er enkelt å være nyoperert mamma.

Jeg fikk lov å dele meldingen fra henne så her kommer de nydelige ordene:

«Hei Charlotte
Å være nyoperert 7-barnsmor høres ganske slitsomt ut, så jeg vil gjerne gi deg et gratis gavekort
til en verdi av kr. 700,- , som tilsvarer 2 timer.
Mvh Vibeke Synes»

Hvor godt er det ikke å bli tilbudt hjelp i en vanskelig situasjon? Ei som jeg overhodet ikke kjenner bryr seg faktisk! Det synes jeg er virkelig stort av henne og jeg er ubeskrivelig takknemlig!

img_8582

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *