Enkelte dager begynner mer hektisk enn andre.

Før klokken var 9 i dag tidlig hadde jeg kjørt ned og opp veien til huset vårt hele seks ganger!

Først måtte jeg kjøre Sunniva og Kristiane til skolen for de var sent ute. Når de omsider var levert etter en panisk periode om morgenen, skulle jeg egentlig kjøre Josefine og Kristian direkte til barnehagen etterpå. Men så kom jeg på at jeg hadde glemt noen ullklær og da måtte jeg kjøre å hente dette først.

Etter levering i barnehagen kjørte jeg hjem for å rydde. Hver morgen ser kjøkkenet vårt ut som det ikke har blitt ryddet på noen dager. Men det er jo ikke tilfelle. Det er bare det at når så mange skal ha seg en rask frokost og mange matpakker skal lages, så blir det mange ting som blir brukt. Det er 9 glass, 9 fat, noen kniver osv. I tillegg skal det skjæres frukt, grønnsaker, noen vil ha egg i matpakken, noen vil ha yoghurt med müsli osv. Og når alt dette skjer i forholdsvis høyt tempo og ingen rekker å rydde etter seg…ja da står jeg igjen med et kjøkken som ser ut som det ikke har blitt ryddet siste uken….

Her er litt av kjøkkenet ETTER at mesteparten av rotet har blitt  ryddet bort:

img_8111

Etter jeg hadde ryddet det meste så skulle jeg kjøre Sofie til Jan Henrik sin jobb for hun hadde Operasjon Dagsverk der i dag. På vei dit kjørte vi til naboøya for å handle,men når vi kom til butikken kom jeg på at Johanne hadde bankkortet mitt fra i går. Selvfølgelig. Så da måtte jeg kjøre til skolen hennes for å hente det. Men kortet låg igjen hjemme, SELVFØLGELIG! Dermed måtte jeg kjøre hjem enda en gang….

Og deretter kjøre Sofie på jobb. Puh…

Dette ble ekstremt mye kjøring frem og tilbake i løpet av en morgen men det er heldigvis sjeldent det blir såpass mye.

Her er fra kontoret mitt som Sofie brukte i dag. Søsteren min og Jan Henrik jobber også her av og til da dette rommet brukes også til tekstiltrykking.

img_8114

Resten av dagen har forsåvidt gått relativt rolig for seg med handling, henting i barnehagen, fredagstaco med is til dessert.

Jeg må si at det å handle er for tiden litt spesielt. Det er fordi jeg opplever nesten hver gang jeg er på butikken at noen kommer bort til meg og sier de har sett meg på tv i programmet Kjære Mamma og de syntes det var sååå flott! Jeg får utrolig mange fine, gode ord fra både kjente og ukjente. Det gir meg stor glede og masse næring til å takle hektiske dager.

I kveld har jeg, Sofie og Jan Henrik vært på øyas klubbhus. Sofie og JH skulle øve før de skal opptre med et par sanger under idrettslagets årsfest i morgen.

Jeg elsker å høre Sofie synge og JH spille piano. Sofie har en myk og nydelig sangstemme og det å se og høre datteren min og mannen min spille/synge sammen er bare vakkert. Jeg blir så stolt og rørt!

Fra lydprøven:

img_8119

Gleder meg til i morgen men samtidig er jeg fryktelig nervøs. Det har jeg alltid vært før Sofie skal opptre. Helt siden hun stod foran en forsamling på Bedehuset og sang en julesang når hun var bare 7 år gammel. Jeg vet hun har kontroll og jeg vet det går bra men likevel er jeg utrolig nervøs, trolig mer enn Sofie som er den som skal opptré. Dette har nok litt med dette morsinstinktet å gjøre vil jeg tro, hehehe.

Vi er på etterskudd med legging av de minste ungene og kjøkkenet er nok en gang godt brukt, så jeg får nok denne kvelden til å gå også.

Ha en fin kveld! ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *