Endelig ferdig med julegavene, i siste liten.

Dette har vært en litt spesiell desember. Ingen av oss har noe særlig julestemning, ikke slik det bruker å være.

Mye av det er nok på grunn mye sykdom både hos oss og en i nærmeste familie. H*n har vært veldig syk de siste ukene. Ikke noen av oss men likevel svært nær. Vi vet rett og slett ikke om det ender godt…. H*n har lagt på sykehus i over en måned nå og de finner ikke ut hvorfor h*n ikke blir bedre.

Dette gjør oss selvsagt svært bekymret men så lenge der er liv er der håp heter det.

For å gå over til noe helt annet:

Vi har fått tid til å se en julefilm på kino. Det ble filmen om snekker Andersen og Julenissen. Veldig koselig og det ble litt mer julestemning blant oss. Og så ser jeg at vi er mange når vi trenger nesten en egen hel stolrekke i kinosalen 🙂

img_0027

img_0028

Ellers har jeg i dag endelig fått handlet inn de siste julegavene. Jeg og min mor var tidlig avgårde i dag og tok et raid på kjøpesenter noen timer. Vi ordnet masse på kort tid.

Fikk tatt oss en rask og ikke minst billig matpause på Big Bite mellom slagene. En deilig tacowrap og drikke til kr 60 er ikke ille altså.

Når vi var ferdig på det ene kjøpesenteret kjørte vi til Ålesund sentrum. På Moa var det total trafikkaos mens i bysentrum var det et hav av parkeringsplasser, eller nærmere bestemt et fjell… Det har nemlig blitt laget til et enormt parkeringshus under Akslafjellet i Ålesund og her rommer det utrolig mange biler. Flott, rent, trygt og praktisk. Rett og slett et fantastisk anlegg.

Så her var det mye mer behagelig å være i førjulskaoset. Masse folk i butikkene men her var i det minste mulig å få parkert, til og med innendørs.

Etterhvert kom også Sofie og etter noen timer til med «jobbing» tok vi oss en velfortjent matpause nr to på et utrolig koselig spisested i Ålesund sentrum som heter Tante Bruun og som ligger på Ålesund Storsenter. Nydelig mat, hyggelig betjening som står på og skikkelig lune og fine lokaler.

Jeg var så sulten at jeg slukte maten før jeg kom på å ta bilder men her er et par stemningsbilder av mamma og Sofie.

img_0043

img_0046

Nå gjenstår en del innpakking av julegaver før vi må ta en runde for å levere pakkene. Alle 9 antrekkene med juleklær skal klargjøres og vi må få handlet inn noe mat osv. Etter det håper jeg julefreden kan senke seg litt her i heimen og stemningen siger på.

Ønsker dere alle en fortsatt fin førjulstid❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *