En sliten mamma/trenermamma

Dette er ikke er klageinnlegg men det har vært en veldig travel uke hittil og ikke mye tid for hverken tenking eller skriving, heller ikke avslapping.
Det har gått i ett kjør og jeg er på etterskudd på flere områder.

Mye er nok fordi jeg har vært til lege fire ganger denne uka, tre med unger og en selv. Dette er oftere enn normalt. Men uansett så føler jeg at jeg er så ofte på legekontoret at jeg krymper meg når jeg er der. Håper de som jobber der forstår at det blir litt oftere legebesøk enn gjennomsnittet når man har mange barn 😉

Det har også vært hele tre fotballkamper samt en fotballtrening denne uka. I morgen er den fjerde kampen og dermed femte dagen med fotball på under en uke.

I tillegg må livet gå som normalt. Lekser, logistikk, samtaler, handling, lage middag, henting og levering av minste ungene før og etter kamp og trening, kjøring til og fra aktiviteter, kveldsmat, rydding, leggetid osv.

Tidlig opp igjen om morgenen, stelle fire unger, frokost, matpakker, mer rydding osv. Vaskerommet fyller seg opp med jobb som jeg ikke rekker å ta unna. Når skal jeg bli ferdig der egentlig? Hehehe…

Jan Henrik jobber 15-timers dager 4-5 dager i uka. Godt jeg har en mamma som stikker innom med en hjelpende hånd av og til.

img_7692

Men jeg har i det minste fått tid til å ordne meg nok et system her i hjemmet denne uken. Det er en del hårbørster i sving her og for å blant annet spare tid er jeg avhengig av å ha system på enkelte ting. Det gjør også at de minste blir mer selvhjulpne. Det er en fordel for oss alle.

Dagens høydepunkt må være at jeg fikk en pakke i posten i dag fra en fantastisk dame som sendte arve-klær til minstemann. Dette kommer så utrolig godt med. Det koster ganske mye å ha mange barn og vi arver ikke fra noen.

I går måtte jeg bare legge meg når jeg var ferdig med å legge ungene i åttetiden. Håper jeg klarer å sitte oppe litt i kveld for jeg lengter etter sofakroken og pleddet mitt.

Ønsker dere en fredelig og god kveld 🙂

5 kommentarer til «En sliten mamma/trenermamma»

  1. Kjekt å sjå bloggen din Charlotte-Iren:) Eg kjøpte ei børste til fruen og jentene mine. No klarer dei seg ikkje uten! Håndlaga britisk med villsvinhår, dyr men verdt kvar ei krone. Skal finne ut kva den heiter:) Julegåvetips? 🙂

    1. Takk for tips Kristoffer. Men for 6 døtre og ei mor hadde det blitt 8000,- og det har nok ikke jeg råd til desverre 😉 Men tviler ikke på at det er noe jentene hadde elsket og som hadde gjort morgenstell enklere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *