En begivenhetsrik lørdag.

På lørdag gjorde vi noe som vi svært sjelden gjør, nemlig å dra på kino. Dette er noe vi alle liker veldig godt men med så mange barn blir det ganske dyrt.

I går var det halv pris på billettene så da slo vi til og tok med hele gjengen bortsett fra Sofie som hadde andre planer i går.
Vi handlet snacks og drikke på Europris og Rema slik at totalt ble det en overkommelig pris for alle oss.

Flokken på vei for å se filmen Trolls på Løvenvold kino i Ålesund:

img_8135

img_8137

Etter kinoen reiste vi hjem og spiste litt mat. Jeg hadde kjøpt inn noen reker til meg og Kristiane, vi to elsker skalldyr og fisk! Det ble dermed en liten men koselig date med meg og henne på kjøkkenet. Det er mange måter å gi litt ekstra oppmerksomhet til hver av ungene, en slik ting som dette er en av de.

img_8138

Jeg prøver å passe på at alle ungene skal føle seg sett og hørt og at de skal føle at jeg er her for de. Jeg ønsker at de skal føle seg verdsatt og betydningsfulle. Og da er oppmerksomhet og tid grunnleggende ingredienser for å bygge opp et slikt fundament.

En halvtime ved kjøkkenbordet med reker og loff, det betyr så mye mer enn selve måltidet.

Det betyr alt for å nå inn til ungen og får ungen til å føle at jeg har tid, jeg ser deg.

Denne lørdagen var det mye som skjedde og ikke alt var planlagt. Blant annet en avslutningsfest på dagtid for fotballen som jeg ikke hadde fått beskjed om. Jeg måtte bare stupe i det og noe annet jeg ikke visste var at jeg måtte fremfor forsamlingen og snakke om fotball-lagene mine, i mikrofon… Jeg har egentlig total sceneskrekk så dette gjorde at det var like før jeg stakk fra hele arrangementet… Men jeg tenkte som så at nå er det bare å samle seg og være en god leder for fotball-jentene. Dermed måtte jeg bare gjennomføre og det gikk bedre enn fryktet, heldigvis.

Når jeg var ferdig med dette var jeg innom hjemme en liten stund før jeg kjørte de to minste ungene til foreldrene mine. Josefine og Kristian fikk næmlig lov til å overnatte fordi jeg og JH skulle på Årsfest for Giske IL.

På festen fremførte Sofie og Jan Henrik to sanger og det gikk utrolig bra. Sofie sang helt nydelig og sammen er de perfekt i mine øyne og ører.Jeg var ubeskrivelig stolt der jeg satt i salen.

Kvelden ble riktig fin, festen var vellykket med nydelig mat, god underholdning og hyggelige folk. Mange priser ble utdelt, fullt fortjent! Men helt på slutten av prisutdelingen fikk jeg meg en stor overraskelse. Det skulle deles ut en entusiast-pris til en person som har gjort en ekstra innsats og som utgjorde en forskjell for idrettslaget. Når navnet mitt ble ropt opp holdt jeg på å svime av!

Jeg har aldri mottatt noen pris før så dette var jeg totalt uforberedt på. Men for en ære og glede! Jeg hadde jo naturlig nok ingen takketale klar men jeg fikk iallfall sagt at det er ubeskrivelig hyggelig å bli sett og satt pris på. Det å vite at innsatsen man gjør blir lagt merke til og verdsatt. Det var virkelig en god følelse!

Og så fikk jeg med min sceneskrekk stå foran en forsamling for andre gang på én dag og snakke i mikrofon! Hahaha….

3 kommentarer til «En begivenhetsrik lørdag.»

    1. Tusen takk!

      Ja en aldri så liten date med hver av ungene på ulike måter, er en viktig del av det å være tilstede for de <3

  1. Tilbaketråkk: Kvalitetstid -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *