Den type dag…

Enkelte dager er bare slik at alt som kan gå galt, vil gå galt. Murphys lov… Selv om dagen egentlig begynte ganske fint, bare se:

IMG_0780

Men i dag har det vært en slik dag for meg, der Murphys lov gjelder. Jeg husker ikke alt men for å nevne noe:

Jeg skulle kjøre til et kjøpesenter for å kjøpe noe vi trenger på jobben. Dette var i 12-tiden og jeg tenkte at det skulle gå raskt og greit. Jeg måtte være tilbake i tide for å rekke å hente småjentene på skolen og minstemann i barnehagen. Han skulle være hos legen rett etter henting på skolen. Burde gå det. Men når jeg kom frem til kjøpesenteret var det ikke parkeringsplasser å oppdrive. På en torsdag i 12-tiden. Hm. Det var noe uvanlig.

Dette førte til at jeg kjørte i lang tid før jeg endelig fant en plass lenger enn langt ifra butikken jeg måtte i. Det ble veldig langt å bære en tung blekkskriver på høye heler. Jeg fikk virkelig knapt med tid for å rekke henting av unger og legetime.

Etter legetimen fikk Kristian en is og Kristiane en slush i premie. På grunn av at vi hadde dårlig tid måtte vi bare ta det med i bilen. Selv om jeg har lovd meg selv at de aldri skulle få slike ting i bilen. Det måtte jo bare gå galt…uten nærmere beskrivelse av det.

Dro på apoteket for å hente antibiotika til Kristian. Det ble forholdsvis raskt min tur i kø-systemet men når det var min tur kom der en eldre herre og snek i køen. Jeg ville ikke lage noe styr så han fikk bare ta min plass. Selvfølgelig tok hans ærend svært lang tid. Men det var helt i orden, bare litt kjedelig å vente unødvendig lenge siden det egentlig var min tur og jeg hadde litt dårlig tid.

Når jeg var ferdig på apoteket kjørte jeg for å fylle drivstoff. Jeg kjørte til en bensinstssjon som jeg ikke vanligvis ikke bruker og de hadde et helt annet pumpesystem enn hva jeg er vant til. Så jeg greidde å fylle vanlig bensin på diesel bilen vår!

Heldigvis oppdaget jeg det forholdsvis raskt og fikk stoppet før det ble krise. Vi fikk snakket med en mann på et bilverksted som sa at om jeg fylte resten av tanken med diesel så skulle det gå bra. Får virkelig håpe det. Det var noen minutt med vonde tanker om tusenlapper som flyr på grunn av at jeg tabbet meg ut.

Når jeg kom hjem etterhvert så hadde de som var hjemme laget litt unødvendig mye rot. Og det på en dag hvor min mor hadde vært her og hjelpt meg litt mens jeg var på jobb. Trasig men heldigvis fort gjort å ordne.

Neste som skjer er at minstemann bæsjer seg kraftig ut. Så da må jeg spyle han. Når jeg er ferdig med å få han ren og tørr løper han litt rundt. Plutselig kommer han og roper at noen har bæsjet på soverommet til mamma og pappa! Jeg blir med han og jeg håper at han har sett feil. Men neida, på soverommet vårt finner jeg katteavføring på gulvet og i senga vår!

Mens jeg rydder og vasker dette er det ei av jentene som ikke rekker do og tisser på gulvet….

Spent på hva resten av denne dagen bringer 😉 hehehe!

Fotballtrening next!

2 kommentarer til «Den type dag…»

  1. Enkelte dager i livet er helt strøkne…
    Andre dager er helt «krøllete».
    Jeg håper dagen din endte bedre enn den startet, og at det hjalp på frustrasjonen å få skrevet ned hendelsene

  2. Hehe, det gikk veldig fint! Egentlig er de fleste dagene mine mer eller mindre som dette. Men kan ikke «klage» hver dag 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *