Jeg vil avkrefte noe mange lurer på og som mange spør om.

Nei, vi har IKKE fått mange barn for å få en gutt. Og nei, vi har ikke gitt oss fordi vi har fått en gutt som minstemann. Det at det kom en gutt som nr 7 var tilfeldig og det var ikke slik at når vi fikk en gutt så ville vi gi oss.

For å være helt ærlig så kunne jeg tenkt meg enda et barn men det ser ikke ut til at det går. Så det er grunnen til at vi ikke har fått flere etter gutten.

Mange tror også at det er Jan Henrik som har vært pådriver for å få seg en sønn, dette er så feil som det kan bli.

De som kjenner meg godt vet at jeg har ønsket meg en stor barneflokk helt siden jeg var en liten jente. Jeg har sagt til folk at jeg ønsker meg 7 barn. Men innerst inne har jeg ønsket meg flere enn det. Nå ser det ut til at tallet blir 7 og selv om jeg ønsker meg flere barn så kan jeg ikke si annet enn at jeg er lykkelig og takknemlig. Jeg har fått en stor flokk med flotte, gode barn og kan ikke kreve mer enn det.

 

2 kommentarer til «Jeg vil avkrefte noe mange lurer på og som mange spør om.»

  1. Jeg skulle også gjerne hatt flere barn. Men pga en skade i ryggen så ser det mørkt ut dessverre 🙁

    Skjønner ikke hvorfor folk skal legge opp i hvorfor folk velger som de gjør eller hvorfor ting er som de er. Blir provosert av det kjenner jeg. Fine familien deres, og den fantastiske roen du her som mamma er beundringsverdig <3

    1. Det er trist å måtte gi seg når man ikke føler seg ferdig. Men for min del så kan jeg ikke klage når jeg har fått hele 7 barn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *