Alltid et eller annet prosjekt på gang.

I dag for eksempel er det rydding av barnerom og sortering av leker. Med 7 barn blir det en hel del rot men jeg har heldigvis bare 3 barnerom å holde orden i da de største stort sett holder rommene sine i orden selv. De minste roter til gjengjeld veldig mye da de sjelden ser tv eller holder på med ipad osv. De er overalt i huset og holder på med sine prosjekt, ikke bare på barnerommene.

Vi har ikke så mange leker til tross for mange barn. Det blir litt enklere å holde orden på den måten. Ungene våre bruker stort sett å holde på med aktiviteter som å kle seg ut, tegne/male, perle,høre på musikk, lage mat osv. De er rett og slett ikke så interessert i leker. Dvs, de elsker å få leker i gaver men det blir lekt med alt for lite. Noen leker har vi slik at når det kommer andre barn på besøk så har de ting å holde på med sammen.

Jeg liker å ha det rent og ryddig rundt meg men å rydde barnerom på daglig basis er å utsette seg selv for unødvendig slitasje… 😉 Allrommene blir stort sett prioritert. Jeg rekker ikke over alt på én dag.

Men en gang i blant er det nesten livsnødvendig… Når det har blitt så mye utover gulvet at man kan snuble og tråkke på alt mulig i nattens mørke når nattevåkdansen er i gang.

I dag er jeg noenlunde motivert så da må jeg bare begynne prosjektet før lysten går over igjen…

img_8860

img_8863

Det ene jenterommet

img_8861

Og litt av gutterommet 🙂 Kanskje jeg burde komme med før og etter bilder? Får se om jeg blir ferdig først. Jeg har bare en time på meg før jeg må hente unger på skolen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *