Å finne inspirasjon fra uventet hold.

Å blogge føles ofte som å rope i en øde dal og jeg hører bare mitt eget ekko. Jeg skriver og skriver. Noen ganger om ting som rører meg dypt, jeg blottlegger egne følelser. Noen ganger bare små innblikk i hverdagen.

Uansett, så er alt jeg skriver sant og det koster litt å dele. Ofte er jeg usikker på om det jeg skriver er for kjedelig. Jeg har i snitt 300-600 lesere de dagene jeg poster innlegg. Jeg kan, på en god dag ha rundt 1000-2000 lesere. Men kanskje 0 som kommenterer. Hvorfor? Er det rart at jeg føler at det jeg deler er uinteressant? Og at jeg hører bare mitt eget ekko…? Hvem er disse folkene bak tallene?

Da er det en ubeskrivelig god følelse å treffe folk som kommer bort til meg og sier at de leser bloggen og at de synes jeg skriver bra.

Dette opplever jeg rett som det er, senest både i går og i dag. Så til dere som tar dere bryet med å kommentere eller som tar kontakt på andre måter, hjertelig takk! Ordene deres betyr så mye for meg! Mer enn dere aner. Og dere inspirerer meg til å fortsette.

IMG_2140
Nydelig natur på Giske.

I dag har jeg og de to minste vært på handletur i butikken. De to har så og si vært umulig å ta med i butikker, frem til nå. Det er unødvendig stress, derfor prøver jeg alltid å få handlet før jeg henter de i barnehagen.

Men på onsdager har de fri og i dag ble jeg nødt til å handle, på grunn av dårlig planlegging av handling både forrige uke og denne uken. Jeg har egentlig to faste handledager, tirsdag og fredag. Jeg har gitt opp å ukeshandle da det blir så mye på en gang. Jeg skaper alltid kø i kassen på butikken. Orker ikke den påkjenningen mer….

Merker at så snart det sklir ut med disse faste dagene, så sklir budsjettet ut også. Derfor blir det meget viktig å være god på planlegging. Jeg prøver å ligge på 2500-3000 i uka på oss 9. Det inkluderer alt av dagligvarer. Med god planlegging og maks to handleturer i uka så går det bra.

Det blir selvfølgelig litt småhandling i tillegg dersom vi trenger påfyll av noe, dette prøver jeg å minimere. Men det er alltids noen som trenger noe som jeg ikke kunne forutse, eller at vi går tidligere tomt pga ungene har hatt besøk.

Uansett, så er det mye å spare på god planlegging. Jeg får komme meg i rytme igjen fra neste uke 😉

IMG_1490

13 kommentarer til «Å finne inspirasjon fra uventet hold.»

 1. Stå på Charlotte!! Leser innleggende dine med stor glede, og finner både inspirasjon, gode tips og ikke minst; mange av de samme bekymringer, utfordringer og gleder!!

 2. Hei! Leser alt du skriver,spennende hverdag med så mange barn! Koser meg med dine innlegg,du må bare fortsette! Oddny!

 3. Hei.

  Jeg kom over bloggen din etter det programmet du var med i, som jeg ikke husker hva heter nå:) Liker veldig godt bloggen din! Du virker ærlig, ujålete og reflektert, og det er veldig inspirerende å følge deg! Takk for alle tips og triks, som småbarnsmor trenger jeg all hjelp jeg kan få:)
  Stå på videre.

  Hilsen fast leser:)

  1. Takk for veldig god og nyttig tilbakemelding 🙂 Håper du vil følge meg videre 🙂
   PS: Programmet heter Kjære Mamma og vi er i episode nr 18 sesong 2.

 4. Er innom hver dag for å se om det er kommet nytt innlegg! Du skriver så fint og ærlig!! Jeg er nyskjerrig på hvordan du løser lekser! Jeg har » bare» 4 små, men gruer meg allerede til alle skal ga hjelp med leksene! Lyst til å skrive litt om det en gang?

  1. Så utrolig hyggelig å høre! Lekser ja, det kan jeg gjerne skrive litt om. Men jeg tror ikke det blir svaret de fleste håper på 😉

 5. Jeg er fast leser og elsker det du skriver 🙂 Jeg liker ærligheten og at du sier som det faktisk er å ha barn, med rot og søl og kaos og alt som hører med – det er for få som tør å si det som det er! Fortsett med det, jeg liker det svært godt 🙂 God påske til deg og dine!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *