En ny uke venter (eller truer)…

Nå ligger jeg på sofaen og ser ut på en nydelig blå himmel. Solen skinner.

Jeg ligger her for å samle litt krefter. Uken som var kom vi oss gjennom med et nødskrik. Uken som kommer blir verre.

Kjenner det er litt mye på gang for tiden. Ikke ment som klaging men slik er det bare. Og ja, vi har valgt det selv men det blir ikke mindre krevende av den grunn.

Mandager har tre av ungene fotball og håndballtrening. Mandagene er det også fotballkamp. Tirsdagene har 6 av ungene trening samt at jeg er trener. Onsdagene er det trening for ei av jentene og fotballkamp for meg og to av jentene. Annenhver onsdag er Jan Henrik og to av jentene på korøving. Torsdagene er det trening for meg og to av jentene. Fredag skal de eldste kjøres til besøk eller selskap. Lørdagene prøver vi å få ordnet forefallende arbeid i hjemmet men ofte med en flokk småunger i hus så er det vanskelig å få tid til så mye arbeid. Søndagene er det stort sett litt roligere, bortsett fra mye inn og ut dørene, på og av med ytterklær, litt krangling osv.

IMG_2762
Heldigvis ikke kun søskenkjærlighet i form av krangling. Her har Sunniva kledt på og flettet lillesøster Josefine 💗

Innimellom dette er det mye kjøring og henting til og fra jobb for både Jan Henrik, Sofie og meg selv. Vi har bare en bil så all kjøring faller på meg. Kjøring og henting i barnehage, på skole, aktiviteter, møter i Ungdomsrådet, møte i Nærmiljøutvalget, møter på skolen, møter i idrettslagene, vennebesøk osv. Vi bor slik til at vi er avhengig av bil. Heldigvis blir det mer sykling på de minste nå fremover men vi har en litt farlig vei til skole og aktiviteter, så det blir som oftes til at jeg må kjøre de slik at de skal komme trygt frem.

I tillegg så er det diverse dugnader i forbindelse med idrettslag og skoleklasser. Enten det er kiosksalg, baking, salg og utkjøring av varer, loddsalg osv.

Nå for tiden har vi også konfirmasjon for Johanne kommende søndag, vi skal i konfirmasjon til niesen min dagen før. Uka etter skal vi i bryllup, vi får besøk av en utvekslingsstundent som skal bo hos oss en ukes tid og det er 17. mai…

I helgen fylte Sofie Charlotte 17 år. Vi feiret henne med deilig frokost, pakker og kort. Etter dette såg vi på bilder fra når hun var liten og koste oss med jordbær og krem. Lenge siden jeg brukte disse dessertglassene sist, og jaggu har vi ikke ett for lite. Må se om jeg får tak i 😉

IMG_2765
Jordbær og krem i lange baner 😉

Senere på dagen feiret hun med noen venninner fra klassen og sine bestevenninner hjemme hos oss. Jeg fikk heldigvis ordnet med overnatting til de tre minste jentene med noen snille folk, for vi måtte forlate huset den kvelden. Tror ingen av de små hadde greid å sove så masse kakling og latter som her var. Det ble en vellykket feiring for Sofie, så det var bra!

IMG_2782
Sofie med to av sine beste venninner 3>

I går ble jeg liggende på sofaen nesten hele dagen med sterke smerter fra hofte og lyske. Dette er noe jeg har slitt med i ca 3 -4 år. Men nå blir det bare verre og verre, som i går da jeg i en periode på flere timer ikke greide å bevege meg. Kom meg ikke på do engang.

En ting er at jeg ikke klarer å trene, ikke gå turer som er lenger enn 10-15 minutt. Men når det blir så ille at jeg ikke kommer meg rundt i huset engang, da begynner det virkelig å tære på motet.

Heldigvis litt bedre i dag, inntil videre. Nå som jeg har fått hvilt litt er jeg klar for å fortsette med dagens oppgaver. Tror jammen meg jeg skal ta meg tid til å sette meg på terrassen og unne meg litt sol noen minutter også 😉 Dersom jeg rekker det.

Men må få en viss orden på huset for i morgen kommer det noen fra et ukeblad som skal intervjue meg. Aner ikke hva de kommer til å ville ta bilder av så jeg tenker det er greit å gardere seg litt. Og siden de to minste har fri på onsdagene må jeg prøve å få gjort mesteparten i dag.

Har myyyye klesvask og oppvask som venter. Og straks er Sunniva og Kristiane ferdig på skolen. Henter de litt over kl 13, de går ikke på SFO.

Litt av kaoset det blir etter en helg hvor ikke alt blir tatt med en gang…

IMG_2481

IMG_2773

IMG_2776

IMG_2781

Så det er bare å fortsette med dagens oppgaver! Nå skal hjemmet vårt bli anstendig igjen 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *