Jeg sliter mye med smerter hofte og lyske. Dette har jeg hatt i minst et år nå uten at vi foreløpig har funnet en årsak. Det tærer veldig på både humør og overskudd. Venter på å få behandling hos fysioterapeut samt at jeg er henvist til en ct med kontrast. Håper at noe av dette gir svar på hvor smertene kommer fra og hva vi kan gjøre med det.

For et par dager siden fikk jeg i tillegg noen forferdelige ryggsmerter i korsryggen som gjør at jeg går sakte og såvidt tør å bøye meg i frykt for at det blir verre. Bare det å sitte i bilen er nervepirrende. For selv om det murrer konstant så kommer det plutselig noen grusomme smertetak innimellom, helt ut av det blå.

Jeg har ikke greid å trene og knapt gå noen små gåturer de siste månedene. Så hvordan blir det nå med ryggproblemer i tillegg?

Denne helgen har det vært og er diverse dugnader, håndballturnering og kor-opptreden. I tillegg til alt annet. Får krysse fingrene for at ryggen spiller på lag med meg slik at jeg får gjort alt jeg skal, både i helgen og fremover.

Selv om jeg har det utrolig hektisk til tider og svært mange oppgaver, så går det på et vis. Jeg klarer å holde høyt tempo og får gjort mye på en gang. Men merker at så snart helsen ikke er på lag, ja da har jeg ikke mye ekstra å gå på. Tvert imot. Stort sett alt jeg gjør må gjøres fort, da sier det seg selv at det blir problematisk å jobbe sakte. I tillegg tærer det på overskudd og humør.

Nå holder vi på å gjøre oss klar til å dra på håndballturnering. Kristiane og Sunniva går på samme håndballag og i dag er det første gang Kristiane skal spille kamp.

Gleder oss veldig til å se på 🙂 Men først noen nødvendige forberedelser…fletting! Godt jeg har store jenter som kan hjelpe med litt mer avanserte varianter 😉

IMG_1956

4 kommentarer til «»

  1. Uff syns det høres ut som prolaps i ryggen jeg! Jeg har 3 stk og smertene stråler ut i hofte, lyske og lår! Håper du snart føler deg bedre!!

    1. Takk for ønsker om god bedring. Jeg mistenker prolaps selv men det viste ingenting på MR som ble tatt for 1,5 år siden. Må si det forringer livskvaliteten ganske kraftig, både selve smertene men også alle begrensningene det setter. God bedring til deg også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *